Sidst opdateret af .

Hundelegetøj

Hundelegetøj, som vi anbefaler til din hund

 

Hundelegetøj

Hundelegetøj som vi anbefaler man bruger, det er et stykke snoet tov som kan gi sig rigtig meget, så hunde ikke får nogle ryk når man leger med den, ofte så er de reb man købe alt for hårde, så man er ved at rykke tænder ud på hunden når man leget med sin hund, det sker ikke med disse tov, de kan nemlig gi sig temmelig meget, de er også gode til at træne med sin hund, så er træk tovet belønningen i stedet for en godbid, dette gør også man man får sin hund op i et helt andet tempo, og hunde bliver nemmere at arbejde med.

Hundelegetøj

Hundelegetøj

Hundelegetøj De findes i størrelser

Ø 20 mm x 200 mm lang pris 10 kr.

Ø 20 mm x 750 mm lang pris 30 kr.

Ø 25 mm x 750 mm pris 40 kr.

Blæksprutte stor model pris 65 kr.

Blæksprutte lille model pris 55 kr.

De er håndlavet, så der vil komme flere modeller,

de bliver sat på hjemmesiden lige så snart vi har dem.

Aktivitets tæppe til hunde

Smart hjemmelavet Aktivitets tæppe til din hund, smid guffer ned på den og lad din hund finde dem, kan tåle vaskemaskine, pris 250 kr
Hundelegetøj

Afhentes på trænings pladsen

Hundelegetøj til leg og hundetræning

Hundetræning skal være sjov for hund og ejer og derfor kan brug af hundelegetøj være en sjov og anderledes vinkel på hundetræningen. Hundelegetøjet kan bruges på mange måder i træningen.

F.eks er bolde med tov velegnet til at belønne hunden med sjov trækkeleg, efter nogle veludførte øvelser, hvor der er givet godbidder.
Frisbee kan bruges som markerings felt i klikker træningen. Her skal hunden markere med en eller flere poter på frisbee, som ligges på jorden. Når hunden markere med poten, klikkes med klikkeren og der gives godbidder.

Du kan også bruge de forskellige aktivitet spil til hunde som belønning.

Måske har du allerede et aktivitet spil, som er blevet for nemt, eller som ikke tager for lang tid for hunden, at finde ud af, men som din hund er super glad for. Dette kan du med fordel bruge i hundetræningen, som belønning. Fyld spillet med godbidder, og stil det på jorden. Lad hunden udfører et par øvelser i hundetræningen og send derefter hunden nu til spillet, som belønning. Din hund vil elske at træne på den nye og legende måde