Nyt hundetræning

Sidst opdateret af .

Nyt hundetræning

Nyt hundetræning

i Vordingborg indendørs i ridehal 20×60 meter, på adressen Grumløsevej 56 4750 Lundby, det ligger ca. 8 kilometer fra Vordingborg, opstart i Januar md. 2017.
Hvalpe hold Tirsdag
Unghunde Tirsdag.
Hundetræning i Vordingborg for alle hunde

vi starter nye hold  i August, hvalpe træning og unghunde er om Tirsdagen, Lydighed, kørekort til hund er om Onsdagen.

Nyt hundetræning Vordingborg

nu kan vi tilbyde Ringtræning  om Mandagen fra 18 til ca kl. 19 kontakt DKK Ringtræner Betina Christensen på tlf. 2990 0378 for mere information( ingen tilmelding her)

Nyt hundetræning : Tilmelding hundetræning skal laves i menuen

Tlf. 50 48 49 59

Nyt hundetræning : Ny trænings bane, vi har flyttet vores hunde bane, så parkerings forholdene er blevet bedre, samtid har vi udvide vores bane, så den næsten er på 3000 kvm, banen er delt op i to, så hvis der er hunde som ikke kan med andre, eller meget små hunde, så er der nu mulighed for at de får deres egen lukket bane.

Dkk Vordingborg var til Sct. Hans aften på boldbanerne, ved vores trænings bane, hvor folk kunne komme og få gode trænings tips, vi havde også sat en Rally bane op og lidt hjerne gymnastik til hundene, kl. 20,30 tænde vi bålet, en rigtig god dag, med en masse mennesker. Kastrup boldklub havde også lavet en masse tiltag, så vi håber på at det også bliver afholdt næste år, for så vil Dkk gerne deltage igen.

Teori aften bliver afhold på Kastrup skole

Hundetrænings tips er på eget ansvar, her skriver i om nogle gode tips når man er på træningspladsen.

Medbring nogle lækre godbidder, som hunden vil gøre alt for at få. De skal ikke være for store, gerne bløde i det så de er nemme at spise og hunden hurtig er klar til den næste. Tag gerne 2-3 forskellige slags med så du har lidt at veksle i mellem.

Hvis din hund ikke er til godbidder,

så tag et stykke legetøj med, som den elsker, så bruger vi det i træningen, husk at det ikke må ligge frit fremme, der hjemme.

Giv ikke hunden mad lige inden I skal til træning – den arbejder bedre, når den er lidt sulten.

Brug en almindelig line 1,5 – 2 meter lang. En flexi-line er slet ikke velegnet.
Husk at medbringe vand, skål og poser til hunde høm hømer.

Kom i god tid,

så hunden når at falde lidt til ro inden træningen starter.
Vi træner på Gammelsøvej 21 Vordingborg, det er vigtigt at I samler op efter jeres hund og tager al affald med jer, da der er mange hunde der benytter trænings pladsen.

Hundetræning for alle hunde

Hundetræning stimuleres hunden både mentalt og fysisk. Hundens selvtillid og selvværd øges, og kontakten mellem hund og ejer styrkes.

Vi ser gerne, at hvalpene kommer på træningsbanen fra de er 8-9 uger. Det er dog aldrig for sent at starte til træning – uanset hundens alder.

Vi har træningshold, der henvender sig til all typer af hunde

, hvalpe, unghunde, gamle hunde, øvede og ikke øvede. Alt efter hundens kunnen, finder vi et hold, der passer til dig og din hund

I vores træning tager vi udgangspunkt i den enkelte race,

ejer, individ, køn, alder og hundens historie. For at sikre høj kvalitet prioriteres små træningshold. Det giver mig muligheden for at give den sparring og input, som lige netop du og din hund har behov for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.