Lopper hos hunde

Sidst opdateret af .

Lopper hos hunde.

Lopper hos hundeLangt de fleste hunde vil på et tidspunkt få lopper. Det opdager man som regel ved at dyret klør sig meget og i værre tilfælde bider sig selv. Mange dyr udvikler en allergisk reaktion med store sår og hårtab (som regel hen over krydset), her er det sjældent nok kun at loppebehandle. loppebehandlingen skal da følges op af medicinsk behandling.

lopper hos hunde : Lopperne kan ses som nogle 1-2 mm lange brunlige flade dyr der bevæger sig rundt i pelsen, oftest på ryggen og i lysken. Ofte ser man ikke lopperne men kun deres ekskrementer. Disse ligner små kommaformede sandkorn. Hvis man kommer dem på et fugtigt stykke køkkenrulle vil dette farves rødligt idet lopperne ikke kan nedbryde farvestoffet hæmoglobin fra blodet.

lopper hos hunde : I dag findes der effektive loppemidler til både hund og kat. De findes som spray og som pour-on dvs. som dryppes i nakken på hund eller kat. Midlet fordeler sig i løbet af 24 timer over hele dyret og trænger ind i hudens talgkirtler hvorfra det frigives langsomt og derved får en langvarig effekt, spray har desuden drabseffekt inden for 15min. Midlet virker ved en lammelse af lopperne og er meget effektivt, hvorfor vi normalt anbefaler denne behandling alene. Præparatet virker også mod skovflåter. Effekten af en behandling holder sig i ca. to måneder hos hunde.

Bayvantic dråber

lopper hos hunde : Bayvantic er et lægemiddel i håndkøb til forebyggelse og behandling af angreb fra flåter, lopper, myg, sandluer og stikfluer på hund. Behandler også mod pelslus på hund. Bayvantic er også velegnet i behandling mod loppeallergi. Produktet har en både afvisende (anti-blodsugende) og dræbende virkning på flåter, myg, sandluer og stikfluer.

lopper hos hunde : Bayvantic er et spot-on produkt i pipetter og gives direkte på huden i nakken og på ryggen af hunden. Produktet virker fuldt ud allerede indenfor 24 timer efter behandling af hunden.

Læs mere på http://bayvantic.dk/da/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.