Priser

Sidst opdateret af .

Priser hundetræning, hvad koster det

Priser hundetræning
hvalpemotivation – Hvalpetræning

Teoriaften uden hund

, hvor vi gennemgår hundens opbygning, og vores trænings metoder, så er der 1 bytur samt 7 trænings gange på trænings pladsen, Priser hundetræning : samlet pris 500 kr.

Unghund træning

består af en ture væk fra pladsen, og 7 trænings gange af 1 time af gangen, på pladsen,Priser hundetræning :samlet pris 500 kr.

Indlæring af de meste nødvendige ting når man har hund, et hold hvor vi hygge os, der er i alt 10 trænings gange af 1 time af gangen, Priser hundetræning : samlet pris 500 kr.

Hold i Ridehus

Hvalpetræning eller unghundetræning, Samlet pris 600 kr, pr hund

Lydighed LP 1 og 2 træning

Lydighed efter dkks program,

indlæring til at gå til prøve efter dkks LP program, dette forgår over 8 trænings gange af 1 time af gangen,Priser hundetræning : samlet pris 500 kr.

Lydighed efter dkks program noget svære en LP 1 programet, indlæring til at gå til prøve efter dkks LP program, dette forgår over 8 trænings gange af en time af gange, Priser hundetræning : samlet pris 500 kr.

Kørekort for hunde træning

Tilbud til alle hunde over 6 mdr.Vi anbefaler dog at hunden er over et år gammel, før man starter op, Se i menuen hvad din hund skal kunne

Målsætning:

Ved hjælp af moderne træningsmetoder og relevante aktiviteter at få en glad og dygtig hund, som er velfungerende i forhold til omgivelserne og i familiens dagligdag. Kørekortet kan erhverves på efter hinanden følgende niveauer: bronze, sølv og guld. Platin og Diamant. I kørekortet indgår såvel praktiske som teoretiske elementer.Priser hundetræning :samlet pris 500 kr.

For at gå op til en prøve

, så koster det 100 kr. bestå man så får man et diplom på dette, selve prøve dagen der samler vi hold for Vordingborg og Næstved, hvor vi så gennem går alle øvelserne, samt teori spørgsmål, vi vil på dagen sørge for lidt kaffe og kage, så kom og kik.

Agilitytræning

sjovt med sin hund, masse af forhindringer som hunde lære at klare, og hunde elsker det,træning er på ca. 1 1/2 time af gange.

Rally Lydighed

Rally lydighed er sjov lydighed, her må man snakke med sin hund, viser den hvad den skal gøre med krop sprog, en rigtig familie venlig måde at træne sin hund på og hunde elsker det,træning er på ca. 1  time af gange.

Ringtræning

Dette er en god og billig måde at træne sin hund forud for en udstilling.
man binder sig ikke for et bestemt antal gange, men kan komme præcis når man har lyst.

Trænings pladsen i Vordingborg, betjener hunde fra Lundby,Vordingborg,Mern,Møn,Stege,Præstø,Langebæk,Tappernøje ,Køng, Lundby, Svinø, Sværdborg,Udby,Bogø